Open atelier

OPEN ATELIER

Iedere dinsdag en donderdag-ochtend is er open atelier van 9.00-12.00 uur en dinsdag avond van 19.00-22.00 uur. Dan kun je voor meerdere dingen in "het juttertje" terecht:

    • loop eens binnen en kijk wat er zoal mogelijk is ; om zelf te maken, voor een workshop met vriendinnen/collega's, een familiedag of voor een kinderfeestje.
    • je kunt werken aan een eigen werkstuk en gebruik maken van de materialen in het atelier en geïnspireerd raken door te zien wat een ander maakt. Je krijgt geen les, maar natuurlijk sta ik je bij met raad en daad.
    • zoek je een cadeautje...kom dan eens snuffelen of er tussen de handgemaakte decoraties iets voor jou zit of om weg te geven!

Wil je aan een werkstuk komen werken geef je dan op door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat ik een plekje voor je kan reserveren. De kosten zijn €7,- inclusief koffie en het gebruik van kleine materialen zoals verf, lijm en voegmiddel. Voor €65,- kan je een 10-rittenkaart aanschaffen.